kontakt

Poštovani partneri

Poštovani partneri, Istorijat naše firme počinje 1984. godine, kada počinje sa radom SZR ,,Ferum” sa sedištem u Kanjiži, čija je osnovna delatnost mašinska obrada metala I prodaja vijaka. Godine 1996. ime kompanije se menja i osniva preduzeće DOO ,,Techno-Ferum” sa zadržavanjem preduzetničkog duha, inovativnosti i istrajnosti. Uz delatnost koja obuhvata veleprodaju gvožđarske robe 2000. godine počinje se sa procesom proizvodnje žičanih proizvoda, koji je sada došao na nivo od oko 500T na mesečnom nivou. Naš asortiman se konstantno širi i prilagođava Vašim potrebama i željama , odlikujemo se kvalitetom, pristupačnim cenama i brzom isporukom.

Iz asortimana proizvodnje bismo istakli: paljenu žicu,svetlovučena žicu,spiralna žicu, ,,U” esker, livarski esker, L kuka, ter ekser (plavi), spiralni ekser, ekser na radeniku (spiralni i ring), … kao i gradjevinski ekser u pakovanjima od 50gr, 200gr, 500gr, 1kg, 5kg I 25kg. Trenutno kompanija Techno-Ferum sarađuje sa preko 700 kupaca u zemlji i regionu (Crna Gora, Makedonija, Hrvatska, Mađarska, Bosna I Hercegovina, Slovenija) Robu obezbeđujemo iz 3 veleprodaje: Kanjiža, Novi Sad, Nova Pazova. U slučaju da potrebni artikal ne pronađete u katalogu, obratite nam se i mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti ponudom. Nadamo se da će Vaša orijentacija na naše proizvode biti potvrđena visokim stepenom kvaliteta i urednošću isporuka uz obostrano zadovoljstvo.

Hvala na poverenju,
zajedno smo jači!

Za tržište Evropske unije proizvodi su usaglašeni sa EU regulativama za građevinske proizvode (European Conformity (CE) i posedujemo EN sertifikat koji je usaglašen sa EN normama.
Generalni direktor
Zrnić Vojislav

Kontaktirajte nas

Za sva dodatna pitanja i stručnu podršku, molimo vas da popunite kontakt formu u nastavku. Naše kolege će vas kontaktirati u najkraćem roku.

Techno Ferum d.o.o.

Srbija
Novi Sad
Pere Popadića 7

Srbija
Kanjiža
Sabljarska 8

Srbija
Nova Pazova
Njegoševa 39

profile responsive

Pocetna

profile responsive

Moj Profil

0 cart responsive

Korpa

cart responsive

Kategorije